Behandeling op afsraak

Voor een eerste behandeling dient eerst telefonisch, via sms of via mail een afspraak te worden gemaakt. 

Wat neemt u mee?

Neem voor de eerste behandeling uw identiteitskaart, een klevertje van het ziekenfonds en uw doktersvoorschrift mee. Indien u in het bezit bent van onderzoeksverslagen en beeldmateriaal van eerder uitgevoerde medische beeldvorming (RX, echografie, MRI,…) mag u deze ook meebrengen. Soms wordt na een operatieve ingreep een operatieverslag meegegeven. Ook dit mag u meebrengen naar uw eerste behandeling.

Openbaar vervoer

De praktijk is bereikbaar met bus 442, 443, 659, 670 en 673 aan bushalte Kruisboshof.

Huisbezoek

Huisbezoeken kunnen uitgevoerd worden indien de patiënt zich niet kan verplaatsen. 

Hoe lang duurt een behandeling?

De eerste behandeling neemt ongeveer 50 minuten in beslag. De eerste consultatie begint steeds met een vraaggesprek (anamnese) en een klinisch onderzoek om de meest effectieve behandeling op te stellen. De daaropvolgende behandelingen duren ongeveer 30 minuten. Het kan ook zijn dat uw huisarts een consultatief onderzoek voorschrijft. Dit onderzoek neemt ongeveer 40 minuten in beslag. Bij een consultatief onderzoek wordt ook steeds een verslag meegegeven.

Kan u vanuit Nederland terecht voor een behandeling?

Indien u in Nederland aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, dient er soms een goedkeuring te worden aangevraagd als u in België behandeld wil worden. Vraag goed na voor hoeveel beurten u verzekerd bent of wat uw maximaal verzekerd tarief is. Wij bieden manuele therapie behandelingen aan, aan een zeer voordelig tarief vergeleken met de gehanteerde tarieven in Nederland. Dit zonder aan kwaliteit in te boeten.

Indien u geen voorschrift heeft of niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, kan u ook bij ons terecht.

 

 

Anoniem een klacht indienen

Indien je een klacht hebt, of iets kwijt wil, kan u zich steeds wenden tot uw kinesitherapeut. Wij staan altijd open voor opmerkingen en verbeteringen.  Wenst u anoniem een een opmerking te geven, dan kan u steeds een anonieme brief in de brievenbus van de praktijk plaatsen. Klachten worden uiterst zorgvuldig doorgenomen en zo snel mogelijk, binnen het mogelijke, opgelost.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Curalia CVBA
tav Joris Gulinck met nr. ARCH62118
Tweekerkenstraat 33, 1000 Brussel
0463 74 57 16, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beroepsvereniging

AXXON
Imperiastraat 16, 1930 Zaventem
02 709 70 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toezichthoudende autoriteit

Provinciale Geneeskundige Commissie
Pelikaanstraat 4, 2018 Antwerpen
02 524.97.97, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rechtsvorm 

Eenmanszaak, ondernemingsnummer: 0847.188.397